main logo
667

Explozie puternică la o fabrică de ciocolată din SUA: Sunt morți și răniți

Cel puțin doi oameni și-au pierdut viața și alți nouă sunt dați dispăruți, după o uriașă explozie care a avut loc vineri, la o fabrică de ciocolată din orașul West Reading, statul american Pennsylvania. Alte opt persoane au fost rănite și transportate la spital, scrie The New York Times.

Explozie uriașă la o fabrică de ciocolată din SUA: Sunt morți și răniți

În urma exploziei, două persoane și-au pierdut viața, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

Spitalul din Reading a primit un total de opt pacienți. Unul dintre pacienți a fost transferat, doi au fost internați în stare satisfăcătoare, iar ceilalți vor fi externați, a transmis purtătorul de cuvânt al spitalului.

Potrivit primarului din West Reading, Samantha Kaag, incinta în care s-a produs explozia a fost complet dărâmată, iar forța deflagrației a mutat clădirea cu aproape patru metri.

Șeful poliției, Wayne Holben, a declarat că nu există niciun pericol în acest moment în zona care înconjoară locul exploziei, dar autoritățile îndeamnă oamenii să evite perimetrul.

Cauza producerii exploziei încă nu se cunoaște.

RM Palmer, fondată în 1948, are circa 850 de angajați și este cunoscută pentru producerea ciocolatelor de sărbători, inclusiv a iepurașilor pascali.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării