main logo
3419

Explozie în Crimeea. Directoarea colegiului: Multe cadavre, ca în Beslan

Directoarea colegiului din Crimeea, unde a avut loc explozia astăzi a declarat că este vorba de un atac terorist, iar ea a scăpat ca „prin minune de acest masacru”.

Explozie în Crimeea. Directoarea colegiului: Multe cadavre, ca în Beslan

Potrivit lui Grebennikova, directoarea instituției de învățământ, oameni necunoscuți cu mitraliere au intrat în clădirea colegiului și au început să tragă în elevi și angajații instituției, transmite Ştiri.md cu referire la Realitatea.md.

„Sunt foarte multe cadavre, probabil că și eu acum era să fiu moartă. Sunt foarte multe persoane decedate, e un adevărat atac terorist. Au dat buzna în instituție, după 10 minute după ce eu am plecat, au detonat holul instituției, apoi alergau și aruncau niște colete expluzibile, după care a urmat ceva de groază – alergau cu automatele, deschideau ușile și împușcau în tot ce găseau. Aici e un adevărat atac terorist, exact ca în Beslan”, a declarat directoarea colegiului, pentru tvrain.ru.

Amintim că, o explozie puternică a avut loc astăzi în Crimeea, unde cel puțin 18 persoane și-au pierdut viața, iar alte peste 50 au fost grav rănite. Ulterior, s-a stabilit că, în realitate este vorba de un atentat terorist.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării