main logo
2436

Explicația preotului beat care și-a ucis vecina cu mașina: Mă dor măselele de nu mai pot

Preotul care s-a urcat băut la volan a accidentat mortal o femeie și a rănit o alta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Preotul beat care și-a ucis vecina cu mașina: Mă dor măselele

Părintele George Ionuț Apetrei din Mitocu Dragomirnei a fugit de la locul accidentului, fiind ridicat de acasă de polițiști. Slujitorul Domnului a fost depistat cu o alcoolemie de 1,9 la mie în sânge, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.

Preotul de 37 de ani este acuzat că, marți seara, a accidentat mortal o femeie de 40 de ani, mama a doi băieți, dintre care unul este student la Teologie. În urma accidentului produs în localitatea Mitocu Dragomirnei, părintele George Ionuț Apetrei a curmat viața vecinei sale, Alina Roșca. De asemenea, a rănit o altă femeie și a părăsit locul accidentului, fiind ridicat de polițiști de acasă. Dus la audieri, preotul a avut o explicație halucinantă pentru fapta sa. 

„Reporter: Cum s-a petrecut accidentul? Vorbiți cu domnul. Ați băut ceva în seara asta? Nu, mă dor măselele de nu mai pot”, a precizat preotul, conform Monitorul de Suceava. 

Femeia, pe care preotul a lovit-o violent cu autoutilitara, lucra la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică din Mitocu Dragomirnei, situat la câțiva zeci de metri de locul în care a avut loc accidentul mortal. Mai mult, Alina Roșca mai avea doar 100 de metri de mers ca să ajungă acasă. 

„Se știa că umbla beat la volan. Ce să îi spui, că e popă„ 

La câteva zeci de metri de prima victimă a fost găsită, în șanț, o altă localnică din Mitocu Dragomirnei. Femeia a acuzat dureri mari la unul dintre picioare, după ce a fost spulberată de preot. Ulterior a fost identificată și o a treia femeie, care se afla alături de celelalte două în momentul accidentului, dar care nu avea leziuni, fiind doar în stare de șoc.

Localnicii spun că prin sat umbla vorba că preotul consumă alcool și se urcă apoi la volan. 

„Se știa că umbla beat la volan. Ce să îi spui, că e popă… se baza că nu îl oprește nimeni aici, în sat. Era vecin gard în gard și prieten cu familia surorii mele. După accident a aruncat masca de la mașină în iarbă și a plecat acasă”, a declarat fratele femeii accidentate mortal, pentru Monitorul de Suceava. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării