main logo
1956

Experți, despre COVID-19: Ce este mai rău ar putea abia de acum să urmeze

Pandemia de COVID-19, care a infectat deja 12.660.507 de oameni la nivel global, pare a fi încă într-o fază incipientă, experții susținând că “ce este mai rău ar putea abia de acum să urmeze”.

Experți, despre virus: Ce este mai rău ar putea abia de acum să urmeze

La 5 luni după ce OMS a declarat că pandemia de coronavirus este o urgență globală pentru sănătate, virusul continuă să se extindă. Pentru o mare parte a globului se consideră că situația va continua să se agraveze, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Deși statele lumii au metode diferite de a ține evidența creșterii cazurilor de infectare cu noul coronavirus, numerele ilustrează un model îngrijorător, transmite The Lancet.

Numărul de noi cazuri înregistrat la nivel global indică faptul că lumea se confruntă cu o pandemie multipolară înrăutățită. SUA, Brazilia și India au înregistrat fiecare peste 100.000 de noi cazuri în perioada 26 iunie - 3 iulie.

Experții transmit faptul că deși anticorpii conferă imunitate, majoritatea populației globale rămâne încă susceptibilă la infectarea cu SARS-CoV-2 (virusul care provoacă COVID-19).

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării