main logo
363

Ex-deputat român, condamnat la 2 ani de închisoare. Iubita, achitată

Fostul parlamentar Cristian Boureanu a fost condamnat miercuri la 2 ani și două luni de închisoare cu suspendare pentru ultraj, de magistrații de la Judecătoria sectorului 1.

Ex-deputat român, condamnat la închisoare. Iubita, achitată

Prima reacție a lui Cristian Boureanu după condamnare:

„Mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a ținut puternici într-un an foarte greu. Primele două luni separat, apoi împreună. (...) Respect decizia judecătoarei și apreciez că cineva a citit ce a ajuns la dosar. (...)

O singură concluzie vreau s-o trag. M-am legitimat și decizia de azi arată foarte clar că m-am legitimat. (...) Nu l-am atins pe polițist. Eu am fost acuzat că l-am degradat, că i-am rupt uniforma și epoleții”, a fost prima reacție a lui Cristian Boureanu după aflarea sentinței, transmite Ştiri.md cu referire la Digi24.

Decizia de condamnare a lui Cristian Boureanu la doi ani și două luni de închisoare cu suspendare nu este definitivă și poate fi atacată de ambele părți.

Fostul parlamentar trebuie să plătească și 7.000 de euro daune morale.

Iubita lui Cristian Boureanu a fost achitată. Laura Dincă a fost trimisă în judecată pentru că ar fi mințit în declarațiile date în calitate de martor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării