main logo
590

Eurovision 2019: Prețul unui bilet începe de la 80 de euro

Peste zece mii de turiști sunt așteptati la Tel Aviv, unde peste trei zile începe cea mai așteptată competiție muzicală din Europa.

Eurovision 2019: Prețul unui bilet începe de la 80 de euro

Dacă vreți să ajungeți acolo, trebuie să știți că cel mai ieftin bilet la eveniment costă 80 de euro. Organizatorii promit tot felul de surprize pentru oaspeți, iar concurenții sunt în febra repețiilor, transmite Știri.md cu referire la protv.md.

Cei care vor să vadă cu ochii lor cel mai grandios concurs muzical din Europa trebuie să se grăbească. Rezervările la hotelurile de la Tel Aviv sunt făcute deja în proporție de 90 la sută. 

Pentru o singură noapte, scoateți din buzunar cel puțin 150 de euro, dar în funcție de comodități, prețurile trec și de o mie de euro. 

Cea mai mare atracție din Tel Aviv, în aceste zile, reprezintă Expo Centre, unde are loc evenimentul, iar amenajarea zonei a durat 2 luni. 

Au fost deschise 15 centre de informare, 50 de autobuze au fost puse în circulatie pentru turiști, iar peste 1.600 de persoane sunt implicate în organizarea evenimentului. 

Cel mai ieftin bilet la Eurovision costă 80 de euro, care permite accesul la doar cele 2 semifinale ale concursului. Prețurile pentru marea finală încep de la 300 și ajung până la 500 de euro. 10 mii de turiști sunt așteptați la eveniment. Între timp, concurenții din diferite țări sunt antrenatț în repetiții. 

În sondaje, Olanda rămâne pe primul loc printre favoriții din acest an, fiind votată de 24 la sută din respondenți. 

Suedia este pe locul doi, iar Rusia ocupa locul trei. Moldova este a 36-a în lista favoriților. Anna Odobescu a făcut deja două repetiții pe scena de la Tel Aviv. 

Ana Odobescu va cânta în a doua semifinală a concursului, pe 16 mai. Marea finală este programată pentru 18 mai, când se va afla câștigătorul din acest an. În 2018, victoria a fost adusă în Israel de artista Netta. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării