main logo
353

Europarlamentarul Mureșan și-a depus candidatura pentru încă un mandat

Europarlamentarul român, Siegfried Mureșan, a anunțat astăzi că și-a depus candidatura pentru viitorul mandat de membru al Parlamentului European. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook.

Europarlamentarul Mureșan și-a depus candidatura pentru încă un mandatEuroparlamentarul Mureșan și-a depus candidatura pentru încă un mandat

„Este important ca România să trimită în Parlamentul European oameni politici care să reprezinte țara cu profesionalism și cinste, politicieni capabili să includă interesele României și ale românilor pe lista priorităților europene. România trebuie să fie reprezentată de oameni politici credibili în Parlamentul European. Partidul Național Liberal trebuie să fie un etalon în acest sens”, a scris Mureșan, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

Menționăm că Siegfried Mureșan a fost ales în calitate de deputat în Parlamentul European în 2014, din rândul membrilor Partidului Mișcării Populare. În acest an, Mureșan a anunțat că părăsește PMP și că trece în Partidul Național Liberal.

Alegerile în PArlamentul European urmează să aibă loc în mai 2019.

Siegfried Mureșan este cunoscut în Republica Moldova pentru poziția sa critică față de guvernul de la Chișinău, dar și pentru demersurile pe care le face în Parlamentul European cu privire la Republica Moldova.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării