main logo
566

EURO 2020: Un spectator de la meciul Anglia-Croația a căzut din tribună

Un nou incident grav la Campionatul European de fotbal. Un spectator de la meciul Anglia-Croația, a căzut din tribună la începutul partidei jucate pe stadionul Wembley, informează L’Equipe. Suporterul a ajuns la spital în stare gravă.

EURO 2020: Un spectator de la meciul Anglia-Croația a căzut din tribună

Incidentul a fost confirmat de un purtător de cuvânt al arenei Wembley, transmite Știri.md cu referire la B1.ro.

“Putem să confirmăm că un spectator a căzut din tribună imediat după lovitura de start. El a primit îngrijiri imediat, după care a fost transportat la spital, în stare gravă. Vom colabora în continuare cu UEFA pentru a ne asigura că acest caz va face obiectul unei anchete aprofundate şi continuăm să monitorizăm situaţia”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Meciul din grupa D de la EURO 2020 s-a încheiat cu victoria Angliei, scor 1-0. Aproximativ 22.500 de spectatori au fost prezenți în arenă.

Incidentul are loc la doar o zi după ce fotbalistul danez Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren, în timpul meciului cu Finlanda. În vârstă de 29 de ani, jucătorul a căzut inconștient pe gazon aproape de finalul primei reprize și a fost resuscitat pe teren mai bine de un sfert de oră. Ulterior, a fost transportat la spital, conștient și chiar a vorbit cu colegii săi, cerându-le să ducă meciul la bun sfârșit.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării