main logo
551

Ester Peony a lansat piesa cu care România va participa la Eurovision

După ce a câştigat Selecţia Naţională, Ester Peony, reprezentanta României la Eurovision 2019, lansează videoclipul piesei "On A Sunday", o producţie cinematografică în regia lui Petre Năstase.

Ester Peony a lansat piesa cu care România va participa la Eurovision

Clipul redă în imagini povestea fiecărui vers al piesei şi prezintă mai multe laturi ale personalităţii protagonistei, transmite Știri.md cu referire la Antena3.ro.

Cu o imagine puternic conturată şi o atitudine îndrăzneaţă, Ester pare că trăieşte într-o lume imaginară, în care fiinţele legendare întruchipează emoţiile şi trăirile ce pun stăpânire pe întregul univers al artistei.

Single-ul îmbină sound-ul de chitară cu versurile ce vin în completarea mood-ului dark, cu mesajul: dragostea devine periculoasă, atunci când o oferi persoanei nepotrivite.

„On A Sunday” a adunat un total de 65 de puncte din partea juriului format din Tali Eshkoli, Emmelie de Forest, Deban Aderemi şi William Lee Adams, jurnalişti, Şerban Cazan, Alex Calancea, dar şi din partea publicului. 

Piesa compusă de către artistă împreună cu Alex Serbu şi Ioana Victoria Badea va fi pusă în scenă la etapa internaţională a Eurovision Song Contest 2019 de la Tel Aviv.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării