main logo
617

Erou de Crăciun: Un câine și-a salvat stăpânii de la dezastru

O familie din Timișoara, România, a fost salvată în mod miraculos, de Crăciun, de la dezastru. Eroul, nimeni altul decât cățelul familiei.

Erou de Crăciun: Un câine și-a salvat stăpânii de la dezastru

Scene de groază s-au petrecut într-o locuință din Timișoara, în noaptea de Ajun. Membrii familiei au fost treziți de lătratul disperat al câinelui lor. Apoi nu au mai știut cum să-i mulțumească, transmite Știri.md cu referire la Evz.ro.

Animalul a dat alarma după ce a văzut că bradul împodobit a luat foc. Incendiul a izbucnit în sufrageria unui apartament de pe strada Olariu din Timișoara, în noaptea din 24 spre 25 decembrie.

Membrii familiei dormeau în momentul în care bradul de Crăciun a fost cuprins de flăcări care riscau să se extindă în toată casa. Proprietarii treziți din somn au sunat imediat la 112 și au cerut ajutorul pompierilor.

Focul cuprinsese deja și covorul. Incendiul a fost lichidat până să cuprindă întreg apartamentul. Cei de la ISU Banat spun că, cel mai probabil, totul s-a întâmplat de la o defecțiune a instalației de lumini montată pe brad.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării