main logo
462

Epidemie în Statele Unite din cauza unui produs McDonalds

Mai multe persoane s-au îmbolnăvit în SUA, iar autoritățile au depistat cel puțin două focare de infecție cu cyclospora, după ce oamenii ar fi consumat salate de la McDonalds, relatează CNN.

Epidemie în Statele Unite din cauza unui produs McDonalds

În mai puțin de o săptămână, numărul cazurilor a sărit de la 61 la 163, în 10 state americane, transmite Ştiri.md cu referire la Digi24.

Dintre cele 163, trei persoane au avut nevoie de spitalizare. McDonalds încearcă acum să identifice ingredientul care îi îmbolnăvește pe oameni și, ca măsură de precauție, a stopat vânzarea salatelor în 3.000 de restaurante din 14 state: Illinois, Iowa, Indiana, Wisconsin, Michigan, Ohio, Minnesota, Nebraska, South Dakota, Montana, North Dakota, Kentucky, West Virginia și Missouri.

Centers for Disease Control and Prevention a raportat 237 de cazuri de infecție cu cyclospora, la persoanele care au consumat salata Del Monte Fresh, care conține printre altele broccoli, conopidă, morcovi și sos cu mărar.

Cyclospora este un parazit intestinal care cauzează simptome precum diaree, scădere în greutate, pierderea apetitului, crampe și dureri stomacale, amețeală, greață și oboseală, dar și dureri de cap sau febră, în cazurile mai severe.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării