main logo
486

Emma Watson a lansat un număr de urgenţă pentru femei

Este o iniţiativă importantă pentru Regatul Unit, unde una din două femei afirmă că a fost deja victima hărţuirii sexuale, potrivit unui studiu făcut de organizaţia Trade Union Congress.

Emma Watson a lansat un număr de urgenţă pentru femeiFoto: look.co.uk

"Avem impresia că oamenii îşi dau seama de amploarea problemei şi sunt încrezătoare că lucrurile se schimbă, şi cu siguranţă vom începe să observăm un nou climat de prevenţie şi responsabilitate în privinţa acestui subiect grav", a mărturisit actriţa din "Harry Potter" pe un site de informaţii, transmite Știri.md cu referire la news.ro.

Acest număr, pentru început accesibil în Anglia şi în Ţara Galilor, este 020 7490 0152, este gestionat de Rosa, organizaţie caritabilă care lucrează pentru bunăstarea femeilor şi fetelor britanice. 

Apelând acest număr, victimele vor putea fi ascultate, dar şi sfătuite, cu privire la diferitele demersuri de urmat, de către membrii asociaţiei Rights of Woman. 

"Vă veţi aminti care vă sunt drepturile, cum le puteţi utiliza şi alegerile care vi se oferă, acesta fiind un lucru vital dacă vrem să creăm un mediu de muncă sănătos pentru toată lumea", a explicat Emma Watson. 

"Înfiinţarea acestei linii telefonice este un pas incredibil înainte pentru susţinerea tuturor femeilor, acolo unde lucrează". 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării