main logo
549

Elon Musk numește pedofil un salvator al copiilor din peștera din Thailanda

Atacuri dure online între Elon Musk și un salvator al copiilor din peștera din Thailanda.

Musk numește pedofil un salvator al copiilor din peștera din Thailanda

După ce scafandrul l-a criticat pe fondatorul Tesla pentru submarinul creat, spunând că e o „strategie de PR”, Elon Musk i-a spus salvatorului că îi va demonstra că dispozitivul ar fi funcționat și l-a numit „pedofil”, într-un atac neîntemeiat.

Elon Musk a fost aspru criticat de internauți după ce a publicat un mesaj pe Twitter în care l-a numit pe unul dintre salvatori „pedofil”, fără să aibă vreo dovadă în acest sens, transmite Ştiri.md cu referire la Digi24.

Vernon Unsworth declarase cu o zi înainte că submarinul creat de Elon Musk „nu ar fi avut nicio șansă să funcționeze” și că miliardarul nu are nicio idee despre cum a tranzitarea peșterii.

Salvatorul spune, de asemenea, că atunci când Musk a ajuns la peștera din Thailanda, în timpul operațiunilor de salvare, i s-a spus rapid să plece.

Vernon Unsworth a completat spunând că Musk poate „să-și bage submarinul acolo unde îl doare”.

Fondatorul Tesla i-a răspuns lui Vernon pe Twitter: „Nu l-am văzut pe britanicul care s-a mutat în Thailanda (Vernon Unsworth n.r.) în niciun moment cât am fost în peșteră”.

Elon Musk a scris, de asemenea, că îi va demonstra bărbatului că submarinul creat de el va funcționa fără problemă în peșteră, completând: „Îmi pare rău, pedo guy, tu ai cerut-o”.

Deși mesajele au fost șterse după 3 ore, foarte mulți internauți l-au criticat pe miliardar pentru cuvintele grele la adresa salvatorului, considerându-le „iresponsabile” și „periculoase”.

elon musk tweeturi

FOTO: Twitter

Elon Musk s-a implicat în operațiunea de salvare a celor 12 copii blocați în peștera din Thailanda. În primă instanță a trimis o echipă de opt ingineri SpaceX și The Boring Company în Thailanda. Apoi, coordonat de un expert britanic în scufundări - Richard Stanton, care a condus echipa de scafandri, a construit în weekend un mini-submarin din părți de rachetă Falcon, pe care SpaceX o produce. Apoi a zburat personal în Thailanda, unde s-a întâlnit cu premierul, a vizitat peștera în care erau blocați copiii și a donat dispozitivul statului thailandez, pentru a putea fi folosit în alte situații.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării