main logo
701

Elon Musk a participat la un miting electoral în susținerea lui Trump

Miliardarul american Elon Musk, șeful Tesla și SpaceX, a participat la un miting în susținerea lui Donald Trump, candidatul republican la preşedinţie. Mitingul a avut loc în orașul Butler, în Pennsylvania, unde în iulie a avut loc o tentativă de asasinat asupra lui Trump. Invitat pe scenă – în fața participanților la miting, Musk a atins subiectul tentativei de asasinat. Totodată l-a numit pe Trump singurul candidat „capabil să păstreze democrația în America”.

Elon Musk a participat la un miting electoral în susținerea lui TrumpFoto: newsmaker.md

Mitingul a avut loc în orașul Butler, unde Trump a fost victima unei tentative de asasinat. Presa americană a scris că de această dată, pe acoperișul clădirii de pe care s-a împușcat, se aflau lunetiști, transmite Știri.md cu referire la newsmaker.md.

Trump, după ce l-a prezentat pe miliardar, l-a invitat pe scenă. 

Musk în discursul său a atins subiectul tentativei de asasinat asupra lui Trump.

„Vreau să spun ce onoare este să fiu aici. Și știți, adevăratul test asupra unui om este modul în care se comportă sub foc. Am avut un președinte care nu a putut să urce scările de avion și altul care arăta pumnii după ce a fost împușcat. Deci, pe cine vreți să vedeți reprezentant al Americii”, a spus Musk.

Potrivit Meduza, în timpul mitingului, Elon Musk l-a numit pe Donald Trump singurul candidat „capabil să păstreze democrația în America”.

Musk îl sprijină activ pe Trump înaintea alegerilor prezidențiale din SUA – programate pentru 4 noiembrie. În ultimele luni, Musk a cheltuit resurse semnificative pentru agitație în favoarea lui Trump. Candidatul republican a spus că dacă va câștiga alegerile îl va numi pe Musk în fruntea comisiei guvernamentale pentru îmbunătățirea eficienței.

Ex-președintele american Donald Trump, care pretinde un nou mandat la Casa Albă, a fost rănit la ureche în timpul unei întâlniri electorale în iulie 2024. Presa americană a scris că trăgaciul a fost împușcat. Trump a fost spitalizat, însă după un control a fost externat

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării