main logo
1003

Elida Geisha 803 este cea mai scumpă cafea din lume

Cea mai scumpă cafea din lume costă 75 de dolari pentru o ceaşcă şi trebuie să faceţi drum prin Los Angeles sau San Francisco să o degustaţi.

Elida Geisha 803 este cea mai scumpă cafea din lume

Elida Geisha 803 e numele produsului oferit de o companie din California. "803", pentru că acesta e prețul record plătit la ultima licitație pentru o jumătate de kilogram de boabe din cafeaua de Panama câștigătoare a tuturor competițiilor internaționale, transmite Știri.md cu referire la tvr.ro.

Firma californiană a reușit să cumpere 5 din cele doar 50 de kilograme de Elida Geisha disponibile pe piața internațională. Au rezultat cam 80 de porții puse în vânzare cu exclusivitate în Statele Unite, la prețul de 75 de dolari ceașca.

Boabele sunt sigilate separat, în pachete de 18 grame, deschise de un chelner calificat, după ce clientul comandă. Exista și posibilitatea livrării la domiciliu, împreună cu amănunțite instrucțiuni de preparare.

Cei care o beau, spun că i se schimbă gustul pe măsură ce sorbi din ceașcă; la început are o aromă de ceai, pe măsură ce se răcește se simte aroma de fructe de pădure. O experiență care merită într-adevăr încercată, sunt de acord toți cei care s-au încumetat să cheltuiască atât de mult pentru o porție.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării