main logo
914

Elevii dintr-o școală din România, plătiți pentru ca să vină la ore

Situație mai puțin întâlnită în România! Vorbim despre o școală din Timișoara, care "plătește" elevii să vină la ore. Și nu vorbim despre o sumă nesemnificativă, ci despre 400 de lei de persoană, bursă pe care aceștia o primesc lunar.

Elevii dintr-o școală din România, plătiți pentru ca să vină la ore

Meseriile pentru care elevii se pregătesc timp de 3 ani sunt căutate şi foarte bine plătite pe piaţa muncii. Mai exact, copiii de aici învață cum să devii un bun electrician, electromecanic sau operator CNC, transmite Știri.md cu referire la Realitatea.net.

Bneficiile pe care le au elevii Şcolii Duale Banat nu se opresc însă aici. Aceștia au asigurată și cazarea și masa, dar pot, de asemenea, face practică în companii, având prioritate la angajare şi certificat european de calificare profesională.

Toate aceste lucruri sunt posibile datorită unei colaborări între Primăria Timişoara şi multinaţionale de top care îşi desfăşoară activitatea în oraş. 

Şcoala Duală funcţionează în Timişoara din anul 2012, iar de atunci şi până acum numărul elevilor a crescut constant. În prezent, în unitatea de învăţământ din Timişoara învață peste 200 de elevi, mai arată sursa citată.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării