main logo
2005

Elevă, filmată cum e spulberată pe zebră de un microbuz

Imagini șocante au fost surprinse, vineri dimineață, în Bistrița, România, unde o tânără a fost spulberată de un microbuz cu remorcă chiar pe trecerea de pietoni.

Elevă, filmată cum e spulberată pe zebră de un microbuz

Eleva de 15 ani mergea spre școală, iat în imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede că fata se uită cu atenție în partea ei stângă, pentru a vedea dacă vine o mașină, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Însă, atunci când pășește pe trecerea de pietoni, adolescenta este lovită în plin de microbuzul cu remorcă, pe platforma căruia se afla o mașină.

În ciuda impactului puternic, adolescenta a scăpat cu viață, nefiind în stare gravă, scrie bistriteanul.ro.

„În această dimineață, pe DN17, în localitatea Prundu Bârgăului, un microbuz cu semiremorcă care circula pe direcția Bistrița-Vatra Dornei, a surprins și accidentat o fată de 15 ani, din Tiha Bârgăului, care, în calitate de pieton, era angajată în traversarea regulamentară a strazii, pe trecere pentru pietoni. Șoferul, un bărbat de 33 de ani, din Republica Moldova a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii Serviciului Rutier au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Crina Sîrb.

Adolescenta a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Camelia Strungari, fata a suferit un traumatism cranio-cerebral cu comoție cerebrală, contuzii și plăgi. Aceasta este însă stabilă hemodinamic și respirator, conștientă și cooperantă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării