main logo
1100

Elena Băsescu, mamă model pe pârtie. Cum s-a distrat alături de copiii ei

Mare fan al sporturilor de iarnă, Elena Băsescu, le-a transmis și copiilor ei pasiunea pentru schi.

Elena Băsescu, mamă model pe pârtie. Cum s-a distrat alături de copiiElena Băsescu, mamă model pe pârtie. Cum s-a distrat alături de copii

Elena Băsescu a petrecut câteva ore de vis pe pârtia de la Predeal, împreună cu cei doi copii mai mari ai ei, Sofia și Traian Jr. Mărturie stau imaginile publicate de fiica cea mică a fostului președinte al României pe contul personal de Facebook, transmite Știri.md cu referire la perfecte.md.

Haine groase, bujori în obraji, multe zâmbete și pupici. E clar, cei trei s-au simțit minunat, iar lecțiile de schi au fost o plăcere. Fiica lui Traian Băsescu a lăsat placa ei deoparte și i-a învățat pe cei mici să alunece corect pe schiuri, cu răbdare și cu zâmbetul pe buze. Rezultatul a fost o zi întreagă petrecută pe pârtie, până la aprinderea nocturnei. 

Pe vremuri era considerata “fata lu’ tata”, o prințesă răsfățată, preocupată de modă, de haine de firmă și de reviste glossy. În ultima vreme însă, percepția despre Elena Băsescu s-a schimbat radical. Publicul a descoperit-o treptat pe brunetă și altfel: mamă, gospodină, iubită grijulie și femeie de afaceri. La mai puțin de doi ani de la divorțul de Bogdan Ionescu, alias Syda, tatăl celor doi copii mai mari ai ei, Elena și-a refăcut viața alături de afaceristul Cătălin Tomată și a devenit mama pentru a treia oară.  

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării