main logo
999

Echipamente militare, observate pe podul Crimeei. Ce spus autoritățile

Ofițerul Forțelor Armate ucrainene, Anatoli Ștefan, a publicat pe pagina sa de Facebook o înregistrare video în care se observă cum se mișcă o coloană cu echipament militar pe podul Crimeei.

Echipamente militare, observate pe podul Crimeei. Ce spus autoritățileEchipamente militare, observate pe podul Crimeei. Ce spus autoritățile

„Pe 10 decembrie 2018, o coloană cu echipament militar din Crimeea se deplasează pe podul Kerci. Cel mai probabil, ar fi o demonstrație de forță și un spectacol de prezență în masă. Podul a fost construit tocmai pentru aceasta", a scris Ștefan, transmite Știri.md cu referire la lenta.ru.

Înregistrările video arată că majoritatea echipamentului a fost adus pe timp de noapte, scrie o altă publicație.

La data de 11 decembrie, deputatul Radei Supreme al Ucrainei, Igor Mosiiciuc, a declarat că podul de pe strâmtoarea Kerci trebuie distrus. 

La 8 decembrie, primul șef adjunct al Departamentului Garda de Coastă a Serviciului Grăniceri al Serviciului Federal de Securitate al Rusiei, viceamiralul Alexei Volskii, a declarat că podul Crimeei a devenit în mod repetat obiectul unor provocări din partea autorităților de la Kiev.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării