main logo
496

După ce o familie și-a îngropat câinele, acesta a revenit acasă

S-a întors dintre morți. Cam așa s-ar putea rezuma povestea trăită recent de o familie din Rusia, care a crezut că și-a pierdut unul dintre membrii familiei.

După ce o familie și-a îngropat câinele, acesta a revenit acasă

Deși l-au îngropat, acesta s-a trezit la viață, a săpat și a ieșit singur din mormânt, apărând acasă, transmite Știri.md cu referire la A1.ro.

Nu este vorba despre scenariul unui film SF, ci chiar de o realitate trăită de o familie din Rusia, orașul Novonikolsk. Dik, câinele familiei, a dormit mai mult decât de obicei într-un dintre zile și stăpânii au încercat să-l trezească.

Văzând că animalul nu răspunde și că nu se mai mișcă, aceștia au presupus (în mod firesc) că animalul, la cei 18 ani ai săi, a murit. Au fost momente de mare tristețe să afle că patrupedul nu mai trăiește și au decis să sape o groapă în apropierea casei, să-i servească drept mormânt.

Doar că animalul s-a trezit la viață la scurt timp de la înmormântare și a reușit să sape cu ghearele în pământ și să iasă din nou la lumină. A ajuns la un drum și trecătorii l-au observat imediat, ducându-l la un adăpost.

Stăpânii au văzut pozele pe internet și, chiar dacă nu le-a venit inițial să creadă ochilor, oamenii s-au dus să își recupereze câinele.

Așa cum era de așteptat, întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit imediat virală în toată lumea.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării