main logo
563

Ducii de Sussex au angajat a treia bonă în decurs de doar trei luni

Ducesa Meghan (38 de ani) şi prinţul Harry (34 de ani) au angajat a treia bonă pentru micuţul lor, Archie Harrison Mountbatten-Windsor (3 luni), după ce au concediat două dădace în doar câteva luni.

Ducii de Sussex au angajat a treia bonă în decurs de doar trei luni

Archie Harrison se află deja la a treia bonă, în doar trei luni de când s-a născut, transmite Știri.md cu referire la adevarul.ro.

A treia dădacă angajată de Harry şi Meghan i-a însoţit pe aceştia în vacanţa din sudul Franţei, petrecută la vila cântăreţului Elton John, scrie Daily Mail.    

A treia bonă, aleasă de cuplul regal la începutul lunii iunie, este o femeie născută în Marea Britanie. Femeia a fost văzută când cobora de la bordul avionului privat cu care au călătorit ducii de Sussex.    

Noua bonă ar fi fost pusă să semneze un contract amplu. O sursă a declarat pentru The Sun că cea de-a treia angajată pentru micuţul Archie „s-a acomodat foarte bine cu familia“, adăugând: „Meghan este o mamă foarte atentă, iar noua dădacă este foarte pricepută“.    

„Ea se comportă frumos cu Archie şi chiar îl adoră. Harry şi Meghan sunt foarte fericiţi că au ales-o“, a mai spus sursa.   

Surse regale susţin că decizia cuplului de a alege o a treia bonă pentru Archie, care are doar şase săptămâni, a fost „foarte personală“ şi se bazează pe „nevoile bebeluşului şi ale părinţilor“.    

Totuşi, cuplul regal ar fi încetat colaborarea cu prima bonă pe motiv că era lipsită de profesionalism, în timp ce a doua dădacă ar fi fost angajată să lucreze doar în ture de noapte.      

Când a lansat procesul de recrutare, ducesa de Sussex avea câteva cerinţe pe care trebuia să le îndeplinească persoana potrivită pentru a avea grijă de bebeluş.

Aceasta dorea ca viitoarea dădacă să fie „o persoană discretă, care să nu se lase copleşită de faimă“, conform spuselor Victoriei Arbiter, experta în resurse umane a familiei regale: 

„Harry şi Meghan, la fel ca William şi Kate, au nevoie de cineva în care pot avea încredere şi care să fie o persoană discretă,care să nu se lase copleşită de faimă“. 

Arbiter a mai declarat: „Mamele din familia regală spun de multe ori că ele nu vor dădace şi poţi înţelege de ce. Ca orice alte mame, vor ca ele să îngrijească bebeluşul, pentru a fi prezente în totalitate în primii paşi în viaţă ai copilului lor. Dar ele vor avea nevoie să aibă pe cineva acasă pentru ajutor“.   

Ducii de Sussex au pierdut în decurs de doar câteva luni mai mulţi oameni de bază, printre care asistenta personală a ducesei Meghan, care a demisionat după doar şase luni, spunând că a fost făcut să plângă în nenumărate rânduri, şi secretara privată a cuplului, Samantha Cohen, după o colaborare de 17 ani cu familia regală. 

Şi bodyguard-ul lui Meghan a demisionat după doar şase luni, urmat de cei doi asistenţi ai secretarei, Amy Pickerall şi Heather Wong.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării