main logo
995

Ducesele Kate şi Meghan au făcut un gest surprinzător la ultima apariţie

La cel mai recent eveniment public, Ducesele Kate şi Meghan, despre care s-a speculat îndelung că ar avea o relaţie tensionată, au făcut un gest surprinzător prin care demonstrează încă o dată că zvonurile nu sunt reale.

Ducesele Kate şi Meghan au făcut un gest surprinzător la ultima apariţie

Ducii de Cambridge şi Ducii de Sussex s-au alăturat Reginei Elibsabeta a II-a la slujba religioasă din Westminster Abbey, prilejuită de Commonwealth Day, transmite Știri.md cu referire la Adevarul.ro.

Cuplurile regale s-au salutat amical, însă doamnele au plusat – s-au sărutat pe obraz şi s-au îmbrăţişat, făcând acest gest pentru prima dată în public.    

Este astfel o nouă modalitate prin care familia regală britanică pare să dezmintă zvonurile privind disputele dintre soţiile prinţilor William şi Harry.   

Zvonurile privind dispariţia armoniei din grupul intitulat de presa britanică „Fab Four/ Cei patru fabuloşi“ au trecut de porţile palatului încă din 2018 şi s-au accentuat în momentul în care familia regală britanică a anunţat oficial că Ducii de Cambridge şi Ducii de Sussex nu vor mai locui împreună.    

Deşi au apărut tot mai rar în public împreună, în rarele momente în care au făcut-o, cele două ducese s-au asigurat că afişează un comportament cât mai prietenos una faţă de cealaltă tocmai pentru a dezamorsa zvonurile. Nu face excepţie nici cea mai recentă apariţie comună, a doua din 2019.       

Ducesa Meghan, însărcinată în luna a opta, a ales pentru eveniment o ţinută albă – haină din bumbac şi pălărie albă, o rochie albă cu model argintiu, pantofi şi o geantă într-o nuanţă verde închis. 

Ţinuta, estimată la peste 10.000 de dolari, este semnată de designerul Victoria Beckham, prietenă apropiată a cuplului regal.     

Ducesa Kate a purtat o ţinută roşie de la Catherine Walker – palton, rochie şi pălărie – asortată cu pantofi şi plic nude.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării