main logo
654

Ducesa Meghan de Sussex vrea să nască sub hipnoză

Ducesa Meghan de Sussex, soţia prinţului Harry al Marii Britanii, şi-ar fi exprimat dorinţa de a naşte sub hipnoză, o tehnică foarte în vogă în rândul vedetelor americane, la care au apelat actriţe precum Jessica Alba şi Demi Moore.

Ducesa Meghan de Sussex vrea să nască sub hipnoză

Potrivit closermag.fr ducesa se află în al treilea trimestru de sarcină, transmite Știri.md cu referire la descopera.ro.

O sursă apropiată ducesei a declarat pentru publicaţia Vanity Fair că aceasta vrea să nască sub hipnoză, tehnică ce ar ajuta-o să evite anestezia epidurală.

Scopul acestei practici este relaxarea cât de mult posibil a organismului, prin intermediul unor exerciţii de respiraţie, fapt care ar permite naşterea naturală fără durere.

Ducesa Meghan a început să facă şi acupunctură, tot pentru a se pregăti pentru o naştere fără dureri, afirmă aceleiaşi surse.

La începutul lunii ianuarie, fosta actriţă americană Meghan Markle, a sugerat că bebeluşul se va naşte în luna aprilie. 

Anul trecut, pe 15 octombrie, palatul Kensington a anunţat că ducesa Meghan de Sussex, în vârstă de 37 de ani, este însărcinată, iar copilul, al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, se va naşte în primăvara lui 2019.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării