main logo
1292

Drama unei femei care a scăpat o sticluță de parfum pe picior

O femeie a suferit mai mulți ani dureri cumplite, după ce a scăpat, din greșeală, o sticlă de parfum pe picior.

Drama unei femei care a scăpat o sticluță de parfum pe piciorFoto: Facebook.com

Gill Haddington, în vârstă de 43 de ani, i-a implorat pe medici să îi amputeze piciorul, după doi ani în care a suferit dureri puternice din cauza incidentului, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

În urmă cu doi ani, femeia se pregătea să iasă din casă, iar la un moment dat, a scăpat, din greșeală o sticluță cu parfum pe picior. 

”Am izbucnit în lacrimi. M-am uitat la piciorul meu și mă durea atât de tare încat nu mai puteam să pășesc. Inițial, am crezut că mi-am rupt piciorul”, a spus Gill.

Femeia a mers la spital, dar medicii au trimis-o acasă după ce i-au făcut o radiografie, care a arătat că piciorul său nu a fost rupt.

După un timp, însă, durerea a devenit tot mai puternică, iar piciorul său s-a umflat tât de tare încât și-a dublat dimensiunea.

”Devenisem o prizonieră în propria mea casă. Simțeam o durere prermanentă. Nu puteam deloc să merg. Nu puteam nici să dorm”, a mai povestit Gill, potrivit The Sun.

Apoi, femeia i-a rugat pe medici să îi amputeze piciorul, pentru că numai așa putea face din nou diferite activități în aer liber.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării