main logo
601

Drama femeii din Uganda care luptă să își crească cei 38 de copii

Mariam Nabatanzi din Uganda, în vârstă de 39 de ani, se luptă acum să își crească singură cei 38 de copii care au supraviețuit, după ce soțul ei a abandonat-o în urmă cu trei ani.

Drama femeii din Uganda care luptă să își crească cei 38 de copii

Femeia a fost obligată să se căsătorească la vârsta de 12 ani, iar de-alungul anilor a născut 44 de copii, mai multe serii de gemeni, tripleți și cvadrupleți, scrie Reuters, transmite Știri.md cu referire la Libertatea.ro.

Abandonul soțului său vine după un lung șir de evenimente nefericite din viața femeii care trăiește, împreună cu copiii, în patru case dintr-un sat aflat la 50 de km de capitala Kampala. 

La doar trei zile de la nașterea ei, Nabatanzi a fost părăsită de mama ei. După ce tatăl ei s-a recăsătorit, mama vitregă i-a omorât cei cinci copii, punându-le otravă în mâncare. 

Nabantazi a scăpat doar pentru că se afla în vizită la o rudă. 

„Aveam doar șapte ani atunci, mult prea mică pentru a înțelege măcar ce înseamnă moartea. Rudele mi-au povestit ce s-a întâmplat”, a declarat Mariam Nabatanzi, pentru Reuters. Ea a crescut cu dorința de a avea șase copii pentru a-și întregi, cumva, familia pierdută.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării