2 486
0
Drama de la Caracal: Cum le-a descris Dincă pe Luiza și Alexandra
2 486
0

Gheorghe Dincă a scris într-un jurnal găsit de anchetatori în locuința sa, că își dorește să aprindă o lumânare pentru Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, adolescentele pe care susține că le-a ucis, deși nu regretă acest lucru.

Ghorghe Dincă a precizat că pe Luiza Melencu și-o amintește desculță, zâmbitoare și matură. În schimb, pe Alexandra a descris-o drept o copilă tristă, transmite Știri.md cu referire la Antena3.ro.

În ceea ce-l privește pe Ștefan Risipiceanu, Dincă susține că Fane a apărut la poarta sa exact în momentul în care a adus-o pe Luiza în curte cu mașina, iar bărbatul venise să în ceară tutun.În acel moment, Risipiceanu a auzit-o pe Luiza țipând și i-a cerut lui Dincă să îl lasă să întrețină relații sexuale cu Luiza.

Astfel, Dincă i-ar fi promis că îi va permite să aibă relații cu aceasta și l-a amenințat că îl va omorî dacă spune ceva.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale.

De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter