main logo
940

Drama bărbatului pe care statul îl obligă să muncească, deși are 38 de kg

Un bărbat din Liverpool, Marea Britanie, a rămas fără ajutorul social oferit de autorităţi pe motiv că este capabil să muncească.

Drama unui bărbat extrem de bolnav pe care statul îl obligă să muncească

Stephen, în vârstă de 64 de ani, are doar 38 de kilograme şi e extrem de bolnav, transmite Știri.md cu referire la Stirileprotv.ro.

Fotografiile cu bărbatul la bustul gol sunt mai mult decât grăitoare, el neputând să meargă mai mult de 20 de metri fără să i se facă rău.

În ciuda problemelor grave de sănătate, Stephen a fost forţat să părăsească spitalul şi să îşi caute un avocat care să îl reprezinte în instanţă.

Bărbatul suferă de o boală pulmonară obstructiva cronică, de osteoporoza şi multe alte probleme care nu îi permit să ducă o viaţă normală.

„Nu am deloc muşchi la picioare ceea ce înseamnă că nu pot să stau în picioare foarte mult timp. Trebuie să stau aşezat mereu, dar autorităţile au decis că sunt apt de muncă”, a declarat bărbatul.

Din fericire, Stephen a primit ajutor din partea a doi oameni, unul dintre ei reprezentându-l în instanţă.

Judecătorul a decis că bărbatul este în incapacitatea de a lucra şi a obligat statul la plata sumei de 4.000 de lire sterline.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării