main logo
510

Dr. Dre a şters postarea prin care a declarat că se mândrește de fiică

Dr. Dre a şters o postare de pe reţelele de socializare în care se mândrea că fiica sa a intrat la o prestigioasă universitate americană ''prin forţe proprii'', după ce mai multe comentarii i-au amintit rapperului de donaţia pe care a făcut-o respectivei instituţii, informează BBC.

Dr. Dre a şters postarea prin care a declarat că se mândrește de fiică

Postarea sa de pe Instagram se voia o replică ironică la adresa unor celebrităţi, cum ar fi actriţa Felicity Huffman, acuzate că au dat bani pentru admiterea frauduloasă la universităţi prestigioase din SUA a copiilor lor, transmite Știri.md cu referire la Agerpres.ro.

Mogulul rap, pe numele său real Andre Young, şi-a însoţit postarea de o poză cu fiica sa, Truly Young, ţinând în mână scrisoarea de acceptare la University of Southern California (USC).

În comentariile la postare, vedeta a fost însă ironizată de fanii de pe Instagram, în condiţiile în care, în 2013, Dr. Dre şi partenerul său de afaceri, Jimmy Iovine, au donat 70 de milioane de dolari respectivei universităţi.

Dr. Dre a şters postarea după ce fanii s-au declarat neîncrezători că fiica muzicianului a intrat "prin forţe proprii" la universitate, în condiţiile în care tatăl ei a făcut o donaţie atât de generoasă instituţiei.

"Tipul ăsta este serios? Chiar crede că banii lui nu au jucat un rol?", se întreabă retoric un comentator.

USC este una dintre universităţile vizate în recentul scandal de corupţie, însă pe moment nu există nicio sugestie că vreunul dintre colegiile sale ar fi implicat în presupusa fraudă.

Nu există, de asemenea, nicio sugestie de fraudă în cazul lui Dr. Dre şi al fiicei sale, donaţiile către colegii fiind perfect legale.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării