main logo
1038

Două fete de 13 ani s-au bătut pe stradă, iar una a ajuns la spital

O fată în vârstă de 13 ani din oraşul Ovidiu a ajuns la Spitalul Judeţean Constanţa, după ce a fost agresată de o colegă de şcoală, polițiștii, care s-au autosesizat în acest caz, făcând cercetări pentru loviri sau alte violențe.

Două fete de 13 ani s-au bătut pe stradă, iar una a ajuns la spitalDouă fete de 13 ani s-au bătut pe stradă, iar una a ajuns la spital

Potrivit polițiștilor, scandalul s-a petrecut luni, după orele de curs, cele două fete luându-se la ceartă pe o stradă din localitate. Totul ar fi pornit de la un conflict mai vechi, legat, se pare, de un băiat, în urma căruia fata de 13 ani a fost lovită, transmite Știri.md cu referire la realitatea.net.

Fata a fost lovită în zona ficatului și zona gâtului, și a ajuns la spital, unde a rămas internată peste noapte, pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii din Ovidiu s-au autosesizat în acest caz şi au deschis o anchetă pentru loviri sau alte violenţe. Până la acest moment nu s-a formulat nicio plângere din partea familiei fetei agresate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării