main logo
574

Dosar penal pe numele educatoarei care a închis un copil în debara

Educatoarea acuzată că a lovit un copil cu capul de masă și l-a închis apoi în debara, pentru că cel mic nu voia să doarmă, a demisionat. Poliția din Brașov s-a autosesizat și a deschis un dosar penal în acest caz.

Dosar penal pe numele educatoarei care a închis un copil în debara

Incidentul a avut loc la jumătatea lunii ianuarie, însă cazul a fost ținut sub tăcere de către directoarea grădiniței. Abia când mama băiețelului de cinci ani a povestit ce s-a întâmplat, directoarea a anunțat că educatoarea a primit un avertisment scris, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Oficialii Inspectoratului Școlar Județean Brașov fac verificări, iar la începutul săptămânii viitoare vor da publicității concluziile.

„În urma vizualizării imaginilor apărute pe postul local BrașovTV, poliția municipiului Brașov s-a autosesizat și a deschis un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă”, a anunțat purtătorul de cuvânt al poliției din Brașov.

„El a fost luat din pătuț, trântit pe scăunel, plesnit peste cap, a dat cu capul de masă, după care a început să plângă și a fost băgat în debara și încuiat cu lumina stinsă. Doamna s-a apropiat de ușă, urlând că așa o să i se întâmple de fiecare dată când nu va dormi. După câteva minute, a fost scos. Băiatul plângea, iar unul dintre colegi spunându-i un lucru, a început să râdă. Văzând că băiatul râde, doamna a spus că înseamnă că nu s-a speriat suficient și l-a băgat din nou în debara, tot cu lumina stinsă și încuiat”, a povestit mama copilului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării