main logo
626

Dorin Chirtoacă, despre decizia instanței privind mandatul lui Năstase

Fostul edil al capitalei, Dorin Chirtoacă, este de părere că cetățenii trebuie să iasă la proteste în contextul invalidării alegerilor locale din Chișinău.

Dorin Chirtoacă, despre decizia instanței privind mandatul lui NăstaseDorin Chirtoacă, despre decizia instanței privind mandatul lui Năstase. Foto: IPN

"Bespredel"-ul la el acasă!

Plahotniuc a aprins fitilul.
Ce vor zice acum UE și SUA?
Deloc nu avem dictatură...
Acest regim trebuie să plece,
și nu la parlamentare, ci acum!
Votul din Chișinău trebuie apărat, prin toate mijloacele democratice de la proteste până la nesupunere civică, exact ca în Armenia.

Am scris în cursul zilei de azi că vor invalida alegerile, doar nu întâmplător Ceban de la PSRM a vociferat azi "încălcările grave" anunțate de PDM pe 4 iunie", a scris fostul primar Dorin Chirtoacă, transmite unimedia.info.

Astăzi, Judecătoria Chișinău (sediul centru) nu a confirmat legalitatea alegerilor locale anticipate din Chișinău, din 3 iunie curent. Decizia a fos pronunțată de judecătoarea Rodica Berdilo.

Potrivit fostului membru CEC Ștefan Urîtu, în cazul în care alegerile locale nu sunt validate, atunci alegeri anticipate nu se mai fi organizează în acest an. Primăria urmează a fi condusă de un primar interimat până la alegerile planificate din 2019.

Andrei Năstase a spus că va contesta decizia instanței la Curtea de Apel.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării