17 octombrie, 00:37
268
4
Donald Trump spune că doar Iisus Hristos este mai celebru decât el
17 octombrie, 00:37
268
4

Donald Trump a declarat, joi, în cadrul unui miting electoral susținut în statul Carolina de Nord, că doar Iisus Hristos este mai celebru decât el, relatează The Hill.

„Cineva îmi spunea zilele trecute – «ești cel mai celebru om din lume, de departe!». I-am răspuns: «Nu, nu sunt!», transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Apoi el m-a întrebat: «Păi și cine e mai faimos?», iar eu am răspuns: «Iisus Hristos!»”, a povestit Donald Trump, moment în care oamenii adunați la miting au început să aclame.

Înainte de a îl pomeni pe Iisus, Trump a transmis condoleanțe pentru Joe Biden, după ce două persoane angajate în campania sa au fost testate pozitiv la noul coronavirus.

„Cu măști sau fără măști, poți să faci ce ai face, dar să știți, tot trebuie să te ajute șefu’!”, a spus Trump arătând spre cer.

Discursul președintelui vine la o săptămână după ce Eric Trump declara că tatăl său „literalmente a salvat Creștinismul”.

Partidul Democrat, extrema-stângă, au devenit partidul ateilor, vor să atace Creștinismul, vor să închidă biserici, dar sunt perfect de acord să țină magazinele cu băuturi alcoolice deschise”, spunea fiul mai mic al lui Donald Trump în cadrul unui interviu radio, în urmă cu o săptămână.

Joe Biden, contracandidatul democrat al lui Donald Trump, este creștin catolic practicant și încearcă să obțină sprijinul unui segment compact de votanți care l-au susținut pe Trump în 2016 – creștinii evanghelici din SUA.

Peste 1.600 de lideri religioși și-au anunțat susținerea pentru Biden săptămâna trecută, conform The Hill.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter