main logo
535

Donald Trump şi Kim Jong-Un au semnat un document după întâlnirea lor istorică

Preşedintele american, Donald Trump, şi liderul nord-coreean Kim Jong-Un au semnat marți un document "cuprinzător" în urma întâlnirii lor istorice destinate denuclearizării peninsulei coreene, informează presa internațională.

Donald Trump şi Kim Jong-Un au semnat un document după întâlnirea lorDonald Trump şi Kim Jong Un au semnat un document după întâlnirea lor

Detalii cu privire la conţinutul documentului nu au fost făcute publice. Agenția dpa scrie că textul recunoaşte progresul în discuţiile celor doi lideri cu privire la programul de arme nucleare al Phenianului, transmite Știri.md cu referire la Agerpres.

Liderul nord-coreean a declarat că documentul semnifică un „nou start” pentru relațiile dintre state. În același timp, Donald Trump a remarcat că între țări se dezvoltă o „legătură specială”.

La Singapore s-a desfășurat astăzi summit-ul istoric SUA-Coreea de Nord. Liderii celor două țări au avut o întrevedere tete-a-tete, după care s-a desfășurat tratativele delegațiilor în format lărgit. După un prânz de lucru, Donald Trump și Kim Jong Un s-au primblat prin parc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării