main logo
263

Donald Trump se va întâlni cu premierul britanic Theresa May

Preşedintele american, Donald Trump, își continuă astăzi vizita de stat în Marea Britanie, urmând să aibă convorbiri cu premierul Theresa May.

Donald Trump se va întâlni cu premierul britanic Theresa MayFoto: radiochisinau.md

Discuţiile dintre cei doi se vor concentra în jurul câtorva teme sensibile, precum acordul nuclear cu Iranul, schimbările climatice sau cooperarea Londrei cu compania chineză Huawei, transmite Știri.md cu referire la Radio România Actualități.

Este de aşteptat ca cei doi lideri să discute şi despre viitorul relaţiei anglo-americane, în principal despre posibilitatea încheierii unui acord comercial după finalizarea Brexitului.

Tot astăzi va avea loc un protest de amploare în centrul Londrei, la care sunt aşteptate zeci, dacă nu chiar sute de mii de persoane, nemulţumite de prezenţa lui Donald Trump în capitala britanică. Mai mulţi deputaţi laburişti, printre care şi liderul partidului, Jeremy Corbyn, au anunţat că li se vor alătura protestatarilor, spunând că unui preşedinte care promovează ura nu trebuie să i se întindă covorul roşu, mai notează RRA.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării