main logo
367

Donald Trump neagă că ar fi avut probleme să obțină credite bancare ca om de afaceri

Președintele Statelor Unite a negat vehement pe Twitter informații din presă că ar fi avut probleme să obțină credite bancare ca om de afaceri.

Trump neagă că ar fi avut probleme să obțină credite bancareFoto: afp.com

Trump a insistat luni că n-a luat prea multe credite pentru că nu avea nevoie de bani, nu pentru că băncile nu ar fi vrut să-l crediteze, transmite Știri.md cu referire la europalibera.org.

Ziarul New York Times a scris că experți în prevenirea spălării de bani de la Deutsche Bank ar fi recomandat ca mai multe tranzacții în care erau implicați Trump și ginerele luni, Jared Kushener, să fie semnalate autorităților federale. 

Șefii băncii nu au dat curs însă recomandării. New York Times și alte instituții de presă au mai relatat că Deutsche Bank a fost „singura instituție financiară serioasă dispusă constant că facă afaceri cu Trump”, care s-a aflat repetat în incapacitate de plată.

Două comisii din Congresul american au trimis citații băncii germane și altora ca parte din ancheta asupra finanțelor lui Trump, care a pornit o plângere penală pentru a împiedica băncile să fie citate ca martori.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării