main logo
437

Donald Trump: Întâlnirea dintre Mike Pompeo şi Kim Jong-Un a decurs foarte bine

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a confirmat, miercuri, că Mike Pompeo, actual director CIA şi nominalizarea pentru funcţia de secretar de Stat al SUA, s-a întâlnit cu Kim Jong-Un în Coreea de Nord, precizând că întâlnirea dintre cei doi a decurs foarte bine, relatează Politico.eu.

Trump: Întâlnirea dintre Mike Pompeo şi Kim Jong-Un a decurs foarte bineDonald Trump: Întâlnirea dintre Mike Pompeo şi Kim Jong-un a decurs foarte bine.

„Mike Pompeo s-a întâlnit săptămâna trecută cu Kim Jong-Un în Coreea de Nord. Întâlnirea a decurs foarte bine şi s-a format o relaţie bună. Detaliile despre summit sunt în curs de elaborare. Denuclarizarea va fi un lucru important pentru lume, dar şi pentru Coreea de Nord”, a scris Trump pe Twitter, transmite mediafax.ro.

Informaţia privind vizita lui Pompeo în Coreea de Nord a apărut în presa americană la doar câteva ore după ce Trump a anunţat că SUA şi Coreea de Nord au purtat discuţii directe ”la nivel foarte înalt”.

Ultima întâlnire directă dintre oficiali ai SUA şi Coreei de Nord a avut loc în anul 2000, când secretarul american de Stat Madeleine Albright s-a întâlnit cu Kim Jong Il.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării