359
0
Doi tineri s-au căsătorit prin apel video din cauza coronavirusului
359
0

Statele din lumea civilizată și-au sporit eforturile pentru răspândirea sau, după caz, prevenirea epidemiei de coronavirus, care a ucis deja peste 1.300 de persoane și a îmbolnăvit alte aproape 64.000.

Totuși, nu numai administrațiile și oficialitățile iau măsuri speciale, ci și oamenii obișnuiți, transmite Știri.md cu referire la B1.ro.

În 9 februarie, o nuntă-video a fost organizată în ținutul Guizhou Zheng din China, pentru un cuplu despărțit de câteva sute de kilometri pe fondul restricțiilor impuse odată cu izbucnirea epidemiei de coronavirus.

Mirele, Yang Cheng, este șeful unității locale de pompieri, în timp ce mireasa, Han Xiaoyao, lucrează și ea în slujba unei comunități locale. Nunta lor trebuia să aibă loc în 9 februarie. Cum epidemia a căpătat propoții copleșitoare în China, cei doi au anulat banchetul și s-au întors la treabă.

Numărul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 1.380, vineri, în timp ce alte 63.851 de persoane sunt infectate, cu peste 5.000 de îmbolnăviri raportate într-o singură zi.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter