main logo
676

Doi tineri, reținuți pentru presupuse legături cu teroristul din Viena

Doi bărbați au fost arestați pentru presupuse legături cu atacatorul de la Viena. Operațiunea a fost efectuată de poliția elvețiană.

Doi tineri, reținuți pentru presupuse legături cu teroristul din Viena

Cei doi bărbați reținuți au vârste de 18, respectiv 24 de ani, și au fost ridicați din orașul Winterthur, la aproximativ 10 kilometri de Zurich, a transmis poliția într-un comunicat, preluat de Reuters, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

„Cei doi bărbați au fost arestați marți după amiază, prin coordonare cu autoritățile din Austria” a transmis poliția cantonală din Zurich.

„Ipoteza unei legături între cele două persoane arestate și suspectul de terorism este în acest moment verificată de anchetatori și autoritățile responsabile” a precizat Poliția Zurich.

În acțiunea de capturare a celor doi au fost implicate forțe din poliția cantonală, poliția federală și poliția locală a orașului, au mai precizat sursele citate.

Până acum, au fost reținute 14 persoane în Austria, pentru presupuse legături cu teroristul care a deschis focul în Viena, luni seara, ucigând patru persoane și rănind alte 14.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării