main logo
1099

Doi studenți la teologie au înjunghiat un bărbat în pilnă stradă

Doi studenți la Teologie au ucis cu brutalitate un bărbat de 41 de ani. Unul dintre ei l-a înjunghiat, iar altul l-a bătut cu sălbăticie cu o bâtă.

Doi studenți la teologie au înjunghiat un bărbat în pilnă stradă

În toiul nopţii, cei doi tineri, unul e 18 și altul de 19 ani, au uitat a şasea poruncă: Să nu ucizi! Înarmat cu un cuţit, unul dintre ei l-a înjunghiat pe bărbat. Apoi, dintr-o mişcare, al doilea a pus victima la pământ, transmite Știri.md cu referire la Observator.tv.

În timp ce omul era doborât, primul atacator a revenit şi a continuat seria de lovituri extrem de brutale cu o bătâ. Au trecut pe strada pe care locuia victima şi acolo a avut loc agresarea. A fost lovit cu un cuţit iniţial şi apoi cu o bâtă în zona capului.

Victima avea acasă doi copii. Unul de 16 şi unul de 18 ani. Medicii au făcut tot posibilul să le salveze tatăl. După mai bine de 50 de minute de resuscitare au declarat însă decesul.

Conducerea seminarului teologic condamnă faptele elevilor şi spune că regretă profund pierderea vieţii unei persoanei. Pentru faptele lor, cei doi studenți riscă să stea după gratii 20 de ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării