main logo
447

Doi migranţi, descoperiţi într-un autocar al fanilor Liverpool. Reacţia suporterilor a devenit virală

Suporterii echipei Liverpool au revenit din deplasarea de la Paris, iar la sosirea în Marea Britanie au găsit doi migranţi ascunşi în autocarul lor.

Doi migranţi, găsiţi într-un autocar al fanilor Liverpool. Recție virală

Fanii clubului englez au avut o surpriză uriaşă la întoarcerea de la Paris, unde echipa lor favorită a fost învinsă de PSG cu 2-1, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Doi tineri migranţi, de origine africană, se ascunseseră în autocarul lor – unul lângă motor, iar celălalt, lângă o roată - reuşind astfel să ajungă din Franţa în Anglia.

Reacţia fanilor Liverpool a devenit virală. Englezii i-au primit cu bucurie, s-au fotografiat cu cei doi refugiaţi şi chiar i-au îmbrăţişat. I-au luat cu ei în autocar şi le-au dat de mâncare. 

Unul dintre migranţi a strigat „Liverpool”, iar fanii l-au aclamat, scrie Liverpool Echo.

„Nu pot să îmi imaginez ce au văzut tipii ăştia, ce riscuri şi-au asumat ca să intre în ţara noastră, şi călătoria lor încă nu s-a încheiat”, a reacţionat unul dintre suporteri.

Şi firma de la care a fost închiriat autocarul a elogiat comportamentul suporterilor. „Nu se tem de oameni veniţi din alte locuri şi nu cred în poveştile din presă. Prima lor reacţie a fost să le zâmbească, să dea mâna cu ei şi să-i îmbrăţişeze”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării