main logo
745

Doi frați au înjunghiat un om și i-au aruncat câinele de la etaj

Doi frați români din Marea Britanie sunt acuzați că au înjunghiat un alt român și i-au aruncat câinele de la etaj.

Doi frați au înjunghiat un om și i-au aruncat câinele de la etaj

Potrivit procurorului, mai multe persoane s-au strâns în fața imobilului din Liverpool în care locuiesc românul Cristian Duțuși mama acestuia, unde au început să consume alcool și să asculte muzică cu volumul ridicat, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Grupul a crescut rapid și a ajuns la 30 de persoane, în mare parte bărbați, iar femeia le-a făcut observație acestora că fac gălăgie și sparg sticle în stradă.

Supărați de mustrare, cei doi frați români s-au urcat în balconul acesteia, înarmați cu sticle și cuțite și au atacat-o pe femeie și pe fiul ei.

Vasile Șerban, în vârstă de 24 de ani, este acuzat că l-a înjunghiat pe Cristian Duțu și că i-a aruncat câinele acestuia, un bulldog american, de la etaj.

În același timp, fratele său, 30 de ani, este acuzat că a aruncat cu o sticlă spre mama acestuia, provocându-i o tăietură la mână.

Incidentul a avut loc pe 21 aprilie anul trecut, însă agresorii au prăsit Marea Britanie la începutul lui 2019. Astfel, Tribunalul din Liverpool a dispus sunt judecarea acestora în lipsă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării