main logo
904

Doi fani englezi veniți la Cupa Mondială au ajuns din întâmplare la palatul unui șeic

Doi fani englezi aflați în Qatar pentru Cupa Mondială 2022 au povestit cum au ajuns fără să vrea în palatul unui șeic, în timp ce căutau un loc de unde să-și cumpere bere.

Doi englezi s-au pornit după bere, dar au ajuns la palatul unui șeic

Cei doi au povestit că pentru ei, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată atunci când au început să exploreze străzile, la scurt timp după aterizarea în Doha, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

„Practic, eram la o vânătoare de beri și am ajuns la un palat mare, am văzut maimuțe și păsări exotice”, spune unul din fani.

Din povestea devenită rivală rezultă că cei doi fani englezi nu au ajuns chiar întâmplător la palat, ci au fost conduși acolo de unul din fiii șeicului, care i-ar fi întâlnit pe stradă și a vrut să fie amabil cu ei, din câte se pare.

Pentru că mulți au pus la îndoială povestea celor doi fani, unul din ei a făcut publică o filmare cu el jucându-se cu un pui de leu, în spatele zidurilor palatului.

Cei doi n-au spus dacă, până la urmă și-au atins scopul și au găsit bere, dar s-au distrat de minune, spre deosebire de fanii care au participat la primul meci al turneului care au fost revoltați de lipsa de băuturi răcoritoare de pe stadionul Al Bayt din Qatar și au început să strige „vrem bere, vrem bere!”, potrivit Fox Sports.

Oficialii din Qatar au anunțat că vor interzice vânzarea de alcool pe stadioanele Cupei Mondiale cu două zile înainte de începerea turneului.

Spune-ne opinia ta

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării