329
0
Dmitrii Rogozin ar putea fi numit șef la Roskosmos
329
0

Vicepremierul rus în exercițiu Dmitrii Rogozin, cel care nu se regăsește în noua componență a cabinetului de miniștri de la Moscova ar putea avea o nouă funcție.

Dmitrii Rogozin ar putea fi numit șef la Roskosmos.

În viitorul apropiat Rogozin ar putea fi numit șef la Roskosmos, care urmează a fi transformat într-un holding de producere a tehnologiilor cosmice și a rachetelor, notează RBC citând surse apropiate Kremlinului.

Potrivit sursei, au fost examinate două posibilități de angajare a lui Rogozin, șef la Roskosmos sau consilier al președintelui rus, Vladimir Putin. Anterior se zvonea că Rogozin ar putea fi numit guvernator al unei regiunii din Rusia.

Dmitrii Rogozin a devenit vicepremier în anul 2011 fiind responsabil de industria militară. Anterior Rogozin a fost reprezentantul Federației Ruse la NATO, scrie deschide.md.

În aprilie 2017, presa de la Moscova scria că Rogozin ar putea fi demis. În timpul inaugurării Cosmodromului Vostocinîi, lansarea unei rachete a fost amânată cu o zi din cauza unor defecțiuni. La eveniment a participat și liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, atunci Rogozin nu a fost luat în mașina oficială.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter