main logo
473

Dmitrii Rogozin ar putea fi numit șef la Roskosmos

Vicepremierul rus în exercițiu Dmitrii Rogozin, cel care nu se regăsește în noua componență a cabinetului de miniștri de la Moscova ar putea avea o nouă funcție.

Dmitrii Rogozin ar putea fi numit șef la RoskosmosDmitrii Rogozin ar putea fi numit șef la Roskosmos.

În viitorul apropiat Rogozin ar putea fi numit șef la Roskosmos, care urmează a fi transformat într-un holding de producere a tehnologiilor cosmice și a rachetelor, notează RBC citând surse apropiate Kremlinului.

Potrivit sursei, au fost examinate două posibilități de angajare a lui Rogozin, șef la Roskosmos sau consilier al președintelui rus, Vladimir Putin. Anterior se zvonea că Rogozin ar putea fi numit guvernator al unei regiunii din Rusia.

Dmitrii Rogozin a devenit vicepremier în anul 2011 fiind responsabil de industria militară. Anterior Rogozin a fost reprezentantul Federației Ruse la NATO, scrie deschide.md.

În aprilie 2017, presa de la Moscova scria că Rogozin ar putea fi demis. În timpul inaugurării Cosmodromului Vostocinîi, lansarea unei rachete a fost amânată cu o zi din cauza unor defecțiuni. La eveniment a participat și liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, atunci Rogozin nu a fost luat în mașina oficială.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării