725
0
Divorţ la Hollywood: Se despart după 7 ani de căsnicie
725
0

Cântăreața Miley Cyrus, în vârstă de 26 de ani, a anunțat sâmbătă că se desparte de actorul Liam Hemsworth, cu care se căsătorise în urmă cu șapte ani.

Astfel, artista a explicat că au decis să „se concentreze asupra carierelor lor”, transmite Știri.md cu referire la Protv.ro.

Cu câteva zile înainte de acest anunț, Miley a fost surprinsă sărutându-se cu fosta soție a lui Brody Jenner, Kaitlynn Carter, în Italia, unde cele două sunt în vacanță. Puteți vedea imaginile cu cele două aici.

În urmă cu o lună, ea declara că percepe mariajul cu Liam Hemsworth ca fiind „complex, modern și care o face să se simtă confuză”. Mai mult, ea a stârnit controverse după ce a mărturisit că „însă se simte extrem de atrasă de femei, din punct de vedere sexual”, scrie Daily Mail.

În comunicatul transmis presei, cântăreața a subliniat că atât ea, cât și soțul ei sunt persoane care „evoluează și se schimbă”, dar că vor rămâne „părinți dedicați pentru toate animalele lor.”

„Liam și Miley au decis să se despartă. Au decis să facă ce e mai bine pentru ei, întrucât sunt persoane și parteneri care evoluează continuu. Astfel, se vor concentra asupra propriei persoane, cât și a carierei. Rămân în continuare părinți dedicați pentru toate animalele pe care le au împreună. Vă rugăm să le respectați decizia și viața privată”, a transmis un reprezentant al cântăreței.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au căsătorit în secret în 23 decembrie 2018, în prezența familiei și apropiaților. Din 2010, ei au fost împreună de mai multe ori. S-au logodit în 2012, dar s-au despărțin în septembrie 2013. În 2016, cei doi au început o nouă relație.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter