main logo
1585

Dincă a oferit detalii despre modul în care a ucis-o pe Alexandra

Gheorghe Dincă susţine în continuare că a ucis-o pe Alexandra (15 ani), după care i-a ars trupul neînsufleţit într-o sobă improvizată.

Dincă a oferit detalii despre modul în care a ucis-o pe Alexandra

Bărbatul de 66 de ani din Caracal le-a povestit anchetatorilor că a luat-o pe adolescentă "la ocazie", iar fata s-a urcat pe bancheta din spate, transmite Știri.md cu referire la Ralitatea.net

A dus-o la el acasă, unde a sechestrat-o. Criminalul a mers pe aceeaşi variantă, că a avut impresia că minora ar fi prostituată.

Gheorghe Dincă a dezvăluit, conform unor surse preluate de observator.tv, că s-a înfuriat după ce a văzut că Alexandra a sunat la 112. El a spus că i-a dat o palmă fetei, apoi a plecat de acasă. S-a întors după o oră, la 13:00 și a găsit-o pe fată zăcând în același loc.

„Am crezut că se preface” (că e moartă-n.r.)” le-a spus criminalul anchetatorilor. Apoi ar fi decis să scape de trupul neînsuflețit.

Dincă a mai zis că a învelit trupul cu un cearșaf și l-a pus în butoi. Apoi a aprins focul sub arzător cu lemne. A pus în butoi o pungă de vaselină și o rolă de carton bituminos. Se pare că arderea trupului neînsufleţit ar fi durat 7 ore.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării