main logo
1207

DIICOT: Dincă are o sexualitate exacerbată pentru vârsta lui

În actul de sesizare a instanței procurorii îl descriu pe Gheorghe Dincă „preocupat până la obsesie de propria virilitate”, cu o sexualitate exacerbată pentru vârsta sa.

DIICOT: Dincă are o sexualitate exacerbată pentru vârsta lui

În același timp, femeia este, pentru el, un simplu obiect, incapabilă să îl refuze, transmite Știri.md cu referire la stiripesurse.ro.

„Cu o sexualitate exacerbată pentru vârsta sa (constatată cu ocazia expertizei psihiatrice și a analizei comportamentale), preocupat până la obsesie de propria virilitate și convins de efectul stimulant al sexului oral, inculpatul Dincă Gheorghe a pierdut orice respect pentru femeie ca individ, aceasta devenind, în mentalul său, un simplu obiect de satisfacere a plăcerilor sexuale. 

În momentele de relaxare bahică cu prietenii, discuțiile inițiate de inculpat se refereau preponderent la sexul opus, povestirile cu tentă erotico-pornografică consolidând geneza planului final al inculpatului de satisfacere sexuală conform propriului scenariu, în condițiile și termenii doriți, în care femeia să fie incapabilă să îl refuze ori să se opună. 

Trecând de la scenariu la punerea în practică a acestuia, inculpatul DINCĂ GHEORGHE și-a transformat și curtea într-un loc de depozitare de-a valma a unei cantități impresionante de deșeuri (fiare, plastic, haine și obiecte vechi, etc.), iar propria locuință într-o adevărată închisoare asupra căreia deținea controlul absolut și din care nimeni nu ar fi putut scăpa fără voia sa”, explică procurorii comportamentul lui Gheorghe Dincă, suspectat de uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu.

Conform rechizitoriului, obținut de MEDIAFAX, în casa și locuința sa au avut acces femei de diferite condiții sociale și diferite vârste, pe care le solicita inițial pentru prestarea contra cost de muncă în gospodărie și cu care finalmente a întreținut relații sexuale, pentru aceste relații Dincă plătind sume modice de bani.

„În ultimii doi ani, respectiv 2017-2019, inculpatul a început să își materializeze dorința de a schimba acest mod de existență și a luat hotărârea să vândă casa și să se stabilească în altă zonă a țării, devenind din ce în ce mai interesat de ideea găsirii unei femei de vârstă apropiată cu care să își refacă viața, departe de Caracal. 

În materializarea acestui demers, în luna octombrie 2017, inculpatul și-a achiziționat (fără a încunoștiința și ceilalți membri ai familiei), autoturismul marca Renault Megane, a postat anunț de vânzare a casei, și-a achiziționat un laptop pe care a efectuat căutări privind vânzarea de terenuri, construcția de case simple și bordeie, a apelat la o firmă specializată pentru confecționarea unor anunțuri matrimoniale - de tip flyer -pe care le-a postat în deplasările sale prin țară, în vederea găsirii persoanei potrivite”, susțin procurorii DIICOT.

Încercările sale de a stabili o relație de concubinaj au avut la bază tot premisa cumpărării cu bani a afecțiunii, așa cum reiese și din însemnările olografe identificate în locuința lui Dincă. 

El a încercat să stabilească o legătură cu o femeie (persoană rămasă neidentificată) prin oferirea sumei de 150 euro, destinată achiziționării de haine fetiței preșcolare a acesteia, instruind mama unde și cum să se vadă, iar apoi cum să rupă mărunt bilețelul respectiv, pentru că nu dorește să îi facă probleme în familie.

„Doresc să cunosc o persoană de sex feminin serioasă și fără obligații, să locuiască cu mine și să ne mutăm la munte. Sunt pensionat de curând și doresc să-mi petrec restul vieții lângă o doamnă gospodină. 

Dețin autoturism și mi-ar place să călătorim prin țară. 

Locuiesc la casă, în Caracal“, scria Dincă în biletele pe care le împărțea prin țară, în speranța de a-și găsi o parteneră de viață.

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţianu au fost trimiși în judecată miercuri, pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre. 

Potrivit procurorilor DIICOT, Dincă a răpit-o, în 14 aprilie 2019, pe Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani, a dus-o la casa sa din Caracal, unde a ținut-o timp de trei zile imobilizată de pat, legată la ochi și a violat-o de mai multe ori.

Ştefan Risipiţianu este acuzat că, ajuns la locuinţa respectivă, a observat fata și i-a cerut lui Dincă acordul s-o violeze.

Dincă ar fi omorât-o în 17 aprilie 2019 pe Luiza Melencu, în bătaie, iar apoi a ars trupul acesteia într-un butoi metalic.

În 24 iulie 2019, Dincă a răpit-o din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt, pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, și a dus-o la locuinţa sa din Caracal. 

Și cea de-a doua victimă a fost imobilizată de pat cu un lanţ, legată și violată. 

Dincă este acuzat că a sunat familia tinerei pentru a induce ideea că aceasta a plecat din România, iar când s-a întors acasă, Dincă a observat că fata a reuşit să desfacă lanţul cu care era legată de pat, să îşi scoată banda adezivă de la ochi şi că ţinea în mână un telefon vechi găsit în cameră. 

Atunci, Dincă a lovit-o, a sugrumat-o provocând decesul, apoi i-a ars trupul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării