11831
0
Dezvăluirile criminalului: De ce le-a ucis și ars pe cele 2 fete
11831
0

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, și-a recunoscut, în urmă cu puțin timp, ambele crime, atât în cazul Alexandrei Măceșanu, cât și al Luizei Melencu, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului.

Foto: Digi24.ro

Suspectul ar fi spus însă că fetele ar fi venit de bună voie pentru a întreține relații sexuale, transmite știri.md cu referire la Digi24.ro

„Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, pentru Mediafax.

„Este vorba despre datele care se știau”, a mai spus el.

„Nu există alte crime”, a mai spus avocatul.

„Nu știu, nu cunosc”, a spus Bogdan Alexandru, întrebat ce l-a făcut să recunoască.

Gestul bărbatului de 66 de ani de a recunoaște cele două crime a venit după ce, dimineață, legiștii au confirmat suspiciunea anchetatorilor, după primele rezultate ADN: oasele găsite în curtea lui sunt de om.

De asemenea, hainele, bijuteriile și firele de păr descoperite în mașina și casa suspectului sunt ale Alexandrei. 

Între timp, duminică, la casa și curtea lui Gheorghe Dincă continuă perchezițiile pentru a se stabili cu exactitate cum s-au produs crimele.

Citește și
article image
Ungheni: Un bărbat a omorât un martor care figura în...
0
1095
article image
Bărbat, snopit în bătaie de colegul său de pahar la Strășeni
0
304
article image
Avocatul fostului șef de Interne de la Tiraspol cere acces...
0
106
article image
Primele imagini cu telefonul de pe care a sunat Alexandra...
0
609