main logo
832

Dezvăluiri şocante despre ultima zi a lui Marilyn Monroe

Documente care vorbesc despre ultima noapte în viaţă a lui Marilyn Monroe şi despre relaţia ei cu familia Kennedy au ieşit la iveală la 51 de ani de la moartea actriţei.

Dezvăluiri şocante despre ultima zi a lui Marilyn Monroe Însă nici o casetă care să confirme notiţele nu a fost găsită încă.

Conform Daily Mail, actele au aparţinut unuia dintre cei mai cunoscuţi detectivi de la Hollywood, Fred Otash, faimos printre celebretăţi în anii 1960.

Într-una dintre notiţele sale, el scrie "Am auzit-o pe Marilyn Monroe cum moare". 

Mai mult, detectivul susţine în documentele găsite de fata lui, Colleen, că Marilyn a avut o relaţie cu preşedintele John F Kennedy şi cu fratele acestuia, Bobby. 

Faimoasa actriţă s-ar fi plâns pe data de 5 august 1962 că cei doi o folosesc ca "o bucată de carne" şi ar fi avut o ceartă violentă cu fraţii Kennedy, care au încercat să o calmeze. 

"E în dormitor şi Bobby ia o pernă şi i-o pune peste faţă pentru ca să nu o audă vecinii. S-a calmat şi el s-a grăbit să plece", a notat Otash, care şi-a dat seama că actriţa era moartă după mai multă vreme.

Otash a ajuns în posesia acestor informaţii după ce a pus microfoane în casa lui Marilyn. Însă nici o casetă care să confirme notiţele nu a fost găsită încă. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării