885
0
Dezvăluiri cutremurătoare: Dincă a mai violat încă 4-5 fete sub 15 ani
885
0

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a declarat, miercuri, la „Marius Tucă Show” că are informații că alte 4 – 5 fete sub 15 ani ar fi fost violate de Gheorghe Dincă, familiile reclamând aceste fapte în fața procurorilor.

„Sunt 4 – 5 fetițe sub 15 ani. E altă speță. O familie dintre ei, de pe acolo, vine și îi spune lui Dincă: 'Vezi că noi avem treabă la câmp, ți-o las și eu pe asta mică pe-aci printre fiare, pe unde repari tu'. 

Nu au apucat ăia să ajungă în câmp și a violat fata. Informația clară. Dintr-o familie de romi (e fata – n.r.). 

Vom vedea ce s-a întâmplat. Ele au mărturisit aceste fapte la parchet și vom vedea care e soarta lor acum”, a spus Tudorel Butoi la „Marius Tucă Show”, transmite Știri.md cu referire la stiripespuse.ro.

Butoi a mai spus că el este convins că Gheorghe Dincă nu le-a dus pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu la locuința sa pentru a le ucide, ci pentru a întreține cu ele raporturi sexuale.

„Eu spun că nu le-a adus ca să le ucidă, ci pentru a întreține raporturi sexuale în interesul lui. Și mai departe urma să le traficheze. Fetele nu au mai vrut. Aceste două fete nu au vrut. 

Fetele acestea s-au opus, s-au bătut cu prostălăul ăsta, ca dovadă sângele pe pereți. (...) Apoi, local și dacă era loc pentru afară, pe bani, premisele sunt (pentru trafic – n.r.), legat de fetele pe care le are el în Italia etc”, a mai spus Tudorel Butoi.

Citește și
article image
Crima de la Caracal: Ucigașul va mai sta o lună după gratii
0
204
article image
Cum arată curtea lui Gheorghe Dincă după săptămâni întregi...
0
585
article image
Detaliul șocant, observat de mulți români la Gheorghe Dincă
0
1481
article image
Reconstituire în casa groazei din Caracal. Procurorii vor...
0
288