main logo
2331

Detalii despre atacul de la Sergheevca: Nicio persoană nu a reacționat la alarmă

Ministerul Afacerilor Interne din Ucraina anunță că în urma atacului de la Sergheevca 21 de persoane au fost ucise, iar alte 37 au fost rănite.

Atacul de la Sergheevca: Nicio persoană nu a reacționat la alarmăFoto: unian.net

Potrivit sursei citate, semnalul de raid aerian a fost recepționat cu aproximativ 8-10 minute înainte de sosirea rachetei de croazieră, însă nicio persoană nu a reacționat, transmite Știri.md.

„În satul Sergeevca un semnal de raid aerian a fost dat cu aproximativ 8-10 minute înainte de sosirea rachetei de croazieră. Din păcate, nicio persoană din clădirea cu nouă etaje nu a ieșit ca răspuns la alarmă. Înțeleg foarte bine. Ei bine, cât de greu este să te trezești în miezul nopții, dar sunt cazuri când vigilența salvează vieți”, a menționat viceministrul Afacerilor Interne al Ucrainei, Evghenii Enin, potrivit Unian.net.

Eenin a mai adăugat că în această dimineață, salvatorii au reluat lucrările de căutare în clădirea distrusă.

Potrivit ultimelor date, 21 de persoane au murit în casă, alte 37 au fost rănite.

Știri.md amintește că militarii ruși au atacat cu rachete în noaptea de joi spre vineri un bloc de locuințe cu nouă etaje și două sanatorii din satul Sergheevca, regiunea Odesa.

Potrivit serviciilor de urgență ale Ucrainei, actualizate la ora 12:00, cel puțin 19 oameni au fost uciși, între care doi copii, iar alții 38 au fost răniți în urma atacurilor.

Un angajat al Centrului de reabilitare pentru copii al Ministerului Sănătății din Republica Moldova a murit.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării